top of page
Heja Lördag! med Orkesterpop
Heja Lördag! med Orkesterpop

lör 25 mars

|

aliasTEATERN

Heja Lördag! med Orkesterpop

Heja Lördag! är tillbaka med en ny säsong av konserter för hela familjen på aliasTEATERN. Först ut är barnmusik-rävarna i Orkesterpop! "Alvar säger att jag inte ska få komma på hans kalas" handlar om lögner, maktutövning och moraliska dilemman. Allvaret blandas med mycket sång och bus.

Tid och plats

25 mars 2023 10:00 – 11:00

aliasTEATERN, Hälsingegatan 3, 113 23 Stockholm, Sweden

Om eventet

Heja Lördag! är tillbaka med en ny säsong av konserter för hela familjen på aliasTEATERN. Först ut är barnmusik-rävarna i Orkesterpop!

"Alvar säger att jag inte ska få komma på hans kalas" handlar om lögner, maktutövning och moraliska dilemman. Allvaret blandas med mycket sång och bus.

Orkesterpop sjunger om lögner, svek, maktutövning och moraliska dilemman som barnen inbjuds att kommentera. Det handlar också om att inte passa in i gängse normer och att känna sig utanför. Allvaret blandas med lustfyllda låtar som t ex Silverfisken Risko som dansar disco i en diskho. Här ingår även den den populära sången Rymden tar aldrig slut. Musiken är medryckande och svängig med melodier som tar tag i sånglusten och i tonarter som garanterat passar barnen!

Vuxen: 120 kr

Barn 3-15 år: 70 kr

Barn under 3 år går gratis

Föreställningen sker med stöd av Region Stockholm och Kulturrådet.

Biljetter

 • Vuxen

  120,00 kr
  +3,00 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad
 • Barn 3-15 år

  70,00 kr
  +1,75 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela denna sida

bottom of page