top of page

TEATER

DATUM
ipiccy_image 1.jpeg

Workshop med Clara Diesen

20 januari  2022 kl. 10.00- 16.00

 21 Januari 2022 kl. 10.00-19.00

Biljettpris 2500 kr

I´m a heart beating in the world.

Interdisciplinary incubation lab with poet, director and artist Clara Diesen

Interdisciplinär workshop för konstnärlig återväxt med poeten, regissören och konstnären Clara Diesen

Under två dagar undersöker vi startpunkter, startpunkter för konstnärligt arbete - insamlade och formulerade av Clara Diesen som har stor erfarenhet av att arbeta med korsbefruktningar mellan konstarter ända sen unga år. På senare år har hon utforskat vad specifikt skiljer och förenar olika konstnärliga praktiker åt och vad som kan vara den gemensamma nämnaren.

I två dagar får deltagare från vilket fält som helst djupdyka i den egna praktiken med hjälp av startpunkter från vitt skilda fält. Kursen riktar sig till yrkesverksamma dansare, författare, regissörer, dramatiker, konstnärer. Genom ett utforskande av metoder och just startpunkter sker det ett utbyte mellan olika fält i syfte att fördjupa den egna praktiken eller att få en nystart och nya idéer. Workshopen avslutas med en redovisning och ett personligt manifest som pekar ut en möjlig väg framåt för var och en av deltagarna. Deltagarna ska gå från workshopen inspirerade och med nytt material med sig.

Clara arbetar med text och konst och med samarbeten mellan olika discipliner, men hon är också verksam som creative director och som lärare på Skrivarakademin och som skrivcoach. Hon är utbildad på Biskops Arnö författarskola och på Stockholms konstnärliga universitet.

Anmält dig senast 17 januari 2022.

Kapacitet 12 personer.

Välkomna!

bottom of page